27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η «απόβαση» των φίλων του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ, το έκαναν… Πειραιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός, την Μεγάλη Πέμπτη (02/05), δίνει την μεγαλύτερη «μάχη» της Ιστορίας του, απέναντι στην Άστον Βίλα για τους «4» του Conference League (22:00, Cosmote Sport 2HD), για ένα εισιτήριο στον τελικό της 29ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ και την «Αγία Σοφία – OPAP Arena». 

Η κερκίδα των Πειραιωτών, δίνουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του «Βίλα Παρκ», καθώς πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ήδη καθίσει στις θέσεις τους για την αναμέτρηση. 

Το flash.gr στο Μπέρμιγχαμ

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων», έχουν κάνει πραγματική… απόβαση στο Νησί και στην πόλη του Μπέρμιγχαμ, για να βοηθήσουν την ομάδα τους να προκριθεί, ακόμα και από σήμερα στον τελικό της Αθήνας, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Φιορεντίνα ή Κλαμπ Μπριζ. 

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ορισμένες πληροφορίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν όσοι θα πάνε στο γήπεδο της Άστον Βίλα και θα παρακολουθήσουν δια ζώσης το πρώτο σκέλος των ημιτελικών της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το flash.gr στο Μπέρμιγχαμ

Στα προάστια της πόλης, οπαδοί των Πειραιωτών τραγουδούν, δίνοντας τον «παλμό» της κερκίδας και δείχνουν τι θα ακολουθήσει στις εξέδρες του «Βίλα Παρκ». 

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες για το ματς με την Άστον Βίλα. Ο Ανδρέας Ντόη (αποβλήθηκε κόντρα στη Φενέρ) και ο Γιώργος Μασούρας (μάζεψε κάρτες) δεν βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας τους,  ωστόσο ταξίδεψαν κανονικά στην Αγγλία, για να στηρίξουν από κοντά το σύλλογό τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό