17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο CEO της Alfa Romeo θέλει να επαναφέρει τα GTV και Duetto

Ειδήσεις Ελλάδα

H Alfa Romeo σήμερα μπορεί να έχει μόνο δύο μοντέλα στη γκάμα της, τα Giulia και Stelvio, αλλά μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα προσθέτει δύο νέα crossovers, τα Tonale και Brennero που θα τοποθετηθούν κάτω από την Stelvio και ευελπιστεί πως αυτά θα βελτιώσουν σημαντικά την ταμειακή της ροή.
Ο νέος CEO της ιταλικής εταιρίας, ο Jean-Philippe Imparato, δήλωσε πως έχει έντονη επιθυμία να επαναφέρει στην αγορά “μυθικά” σπορ αυτοκίνητα από το παρελθόν της μάρκας, καθώς αυτά θα μπορούσαν να ενισχύσουν την εικόνα της εταιρίας.

Όπως είπε:
Ενδιαφέρομαι πολύ για την GTV. Για να το ξεκαθαρίσω, δεν πρόκειται για κάποια ανακοίνωση σε αυτό το στάδιο, απλώς σας δίνω μια προσωπική αίσθηση ότι ενδιαφέρομαι πολύ για την GTV. Λατρεύω επίσης την Duetto. Επιτρέψτε μου να φέρω την Alfa Romeo σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο οικονομικής απόδοσης και μετά μιλάμε για αυτά τα σπορ μοντέλα.
Να θυμίσω πως στο πλάνο που είχε παρουσιάσει η Alfa Romeo για την πενταετία 2018-2022 συμπεριλαμβανόταν οι νέες 8C και GTV, αλλά τον Νοέμβριο του 2019 έγινε γνωστό πως ακυρώθηκαν προκειμένου να μειωθούν οι δαπάνες της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό