21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει συντεταγμένα προς τις ευρωεκλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που έλειπε από τη χώρα και μπήκε απευθείας στα βαθιά»

Για τις ευρωεκλογές αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη. Κληθείσα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, να απαντήσει για την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, η κ. Γεροβασίλη εκτίμησε ότι «έχουμε μία κάμψη που τείνει να πάρει ανοδικά χαρακτηριστικά, βλέπουμε και τη διαφορά μας από τη ΝΔ που η διαφορά μας αποτυπωνόταν στο 24% πλέον είναι στο 12%.»

Για το κλίμα που επικρατεί σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα γεροβασίλη σχολίασε ότι «περάσαμε ένα μεγάλο διάστημα περιδίνησης με διασπάσεις και εκλογή νέου προέδρου και μείναμε πίσω και με ευθύνη μας παρήχθη μία αρνητική εικόνα. Σήμερα προχωράμε συντεταγμένα προς τον άμεσο εκλογικό στόχο με τις θέσεις μας να έχουν ήδη παρουσιαστεί και από εδώ και πέρα υπάρχει προγραμματισμός πλήρους εξωστρεφούς δράσης προκειμένου να φτάσουν οι θέσεις παντού».

Ερωτηθείσα για το που τοποθετεί τον πήχη κάθε φορά με ό,τι καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, απάντησε τα εξής:

«Εκτιμώ ότι η πτώση είναι πίσω μας και πιστεύω ότι θα είμαστε δεύτερο κόμμα.

Για τον κ. Κασσελάκη και κάθε φορά ένα θετικό ή αρνητικό γεγονός αφήνει σε όλους μας ένα μάθημα και νομίζω ότι τα μπρος πίσω μας προφανώς και αποτυπώνεται περαιτέρω. Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που έλειπε από τη χώρα και μπήκε απευθείας στα βαθιά, προφανώς υπήρχε μία πολιτική αδυναμία αλλά έχει ταλέντο όπως το επικοινωνιακό χάρισμα έχει και όχι μόνο. Προσαρμόζεται γρήγορα στην ελληνική πραγματικότητα».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό