17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Σάκης Κατσούλης για τις παραβιάσεις στο Survivor All Star: «Δεν ξέρω αν θα αντιστεκόμουν κι εγώ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σάκης Κατσούλης λίγες ημέρες μετά τη νίκη στο Survivor All Star παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Hello. Μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για το πλήθος παραβάσεων στον φετινό κύκλο αλλά και τους ανθρώπους της παραγωγής.

Φέτος είδαμε ότι ο Νίκος Μπάρτζης «έδωσε» για παραβιάσεις κανονισμών την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες και αποβλήθηκαν. Θεωρείς ότι έπραξε δίκαια;

Δεν είμαι ο κατάλληλος κριτής. Δεν γνωρίζω πολλά καθώς είμαι έξω μόνο λίγες μέρες. Πιστεύω ότι η απόφαση της παραγωγής ήταν σωστή – δεν θα μπορούσε να την πάρει χωρίς στοιχεία – αλλά δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει τις πράξεις του Νίκου.

Είναι αλήθεια ότι φέτος σημειώθηκαν αρκετές αποβολές. Γκότσης και Πιλίδης επίσης αποβλήθηκαν.

Νομίζω πως ο πλέον αρμόδιος να δώσει εξηγήσεις είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Το είπε άλλωστε στον τελικό, ότι όσοι συμμετέχουν για δεύτερη φορά σε ένα δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να κάνουν την επιβίωση τους καλύτερη. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, εγώ δεν θα το έκανα, αλλά καταλαβαίνω κάποιον ο οποίος αναζητά τον τρόπο να επιβιώσει.

Πως γίνονταν αυτές οι παραβιάσεις κανόνων;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν θα έβρισκα τον τρόπο, αν θα αντιστεκόμουν κι εγώ, παρόλο που δεν είναι στο χαρακτήρα μου η παραβίαση κανόνων. Είναι επιλογή μας να υπογράψουμε ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο, άρα πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες. Από την άλλη, βρισκόμαστε σε μια ζούγκλα χωρίς φράχτες.

Δεν υπάρχουν άνθρωποι της παραγωγής, οι οποίοι βλέπουν τα όρια που σας έχουν τεθεί;

Υπάρχουν. Όμως, όσον αφορά τους ντόπιους επειδή αμείβονται με πολύ λίγα χρήματα και έχουν ανάγκη, θεωρώ ότι μπορεί να γίνει εύκολα συμφωνία με κάποιον παίκτη. Πρέπει κάποιος να το ζήσει για να καταλάβει τι εννοώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό