19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού είπε ότι θα με σκοτώσει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Χαμός έχει γίνει στην Τουρκία με τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Ανκαραγκιουτσού με τη Ρίζεσπορ. Ο πρόεδρος της πρώτης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και σε ανύποπτο χρόνο, έριξε γροθιά στον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Η τουρκική ομοσπονδία, αποφάσισε να διακόψει το πρωτάθλημα στη χώρα, ενώ ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού, Φαρούκ Κοτσά, συνελήφθη.

Ο ίδιος, έκανε το δικό του σχόλιο για το όλο σκηνικό και έκανε ένα άκρως προκλητικό σχόλιο.

Διαβάστε όσα είπε:

«Σκοπός μου ήταν να αντιδράσω λεκτικά, τον χαστούκισα. Ένα χαστούκι που έδωσα δεν προκαλεί κάταγμα. Αυτό το περιστατικό προκλήθηκε από λάθος αποφάσεις του διαιτητή».

Referee gets knocked out by Ankaragucu club president, then gets kicked in the head by an associate!😳WTF man !! pic.twitter.com/WZTBPDxNRC

— Gilles 🇳🇬🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 (@_Grimanditweets) December 12, 2023

Ο διαιτητής της αναμέτρηση, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, έκανε κάποιες αποκαλυπτικές δηλώσεις, όπου ανέφερε ότι ο Κοτσά μαζί με τους ανθρώπους που ήταν μαζί του, είπαν ότι θα τον σκοτώσουν.

Διαβάστε τι ανέφερε:

«Με γρονθοκόπησε κάτω από το αριστερό μου μάτι, έπεσα στο έδαφος. Όσο ήμουν στο έδαφος, όλοι οι άνθρωποι κλώτσησαν πολλές φορές το πρόσωπό μου και άλλα μέρη του σώματός μου.

Ο Φαρούκ Κοτσά, μαζί με τους συνοδούς του μου είπαν, “θα σε τελειώσω, θα σε σκοτώσω”. Καταθέτω μήνυση εναντίον του Φαρούκ Κοτσά και άλλων προσώπων που με χτύπησαν. Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό