17.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την επανεκκίνηση απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία εβδομάδα μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα από το β΄ προκριματικό του Champions League με βαριά εντός έδρας (0-4), ο Πέδρο Μαρτίνς αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό και ο Κάρλος Κορμπεράν ανέλαβε τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 39χρονος Ισπανός έχει αμέσως την πρώτη δύσκολη αποστολή του, τα δύο παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, με αρχή απόψε (4/8, 22:00, COSMOTESPORT 1HD) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ανέδειξε ως κύρια προβλήματα τους τραυματισμούς των Μανωλά και Βρσάλικο. Ο Κορμπεράν τεχνικός δεν έβγαλε αποστολή, ενημερώνοντας όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να δώσουν το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου θα βγει η 20άδα του αγώνα.

Βέβαιο είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάνγκ, που έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας λόγω του προβλήματος που προέκυψε από την καθυστέρηση αποστολής των εγγράφων της μεταγραφής του απ’ τη ρωσική ομοσπονδία. Αργά χθες το βράδυ μπήκαν στη λίστα του Ολυμπιακού οι Άβιλα και Ουσεϊνού Μπα.

Την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού συνθέτουν:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ, Άβιλα και Ουσεϊνου Μπα.

Λίστα Β (παίκτες U19): Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.

Διαιτητής θα είναι ο Βέλγος Λόρενς Βίσερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ριέν Βανιζέρ, Τιμπό Νίσεν και 4ο τον Λοτάρ Ντ’Οντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό