21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γερμανική «δοκιμασία» για τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον απόηχο της άφιξης του Κολομβιανού διεθνούς άσου Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ήρθε χθες στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε (15/9, 19:45) τη Φράιμπουργκ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο του Europa League (Καραμπάγκ-Ναντ το άλλο παιχνίδι).

Η πειραϊκή ομάδα ξεκίνησε με ήττα (1-2) στη Γαλλία από τη Ναντ την περασμένη Πέμπτη κι απέναντι στους πολύ φορμαρισμένους Γερμανούς χρειάζονται μόνο θετικό αποτέλεσμα για να μη βρεθούν εξ αρχής σε μειονεκτική θέση.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ινμπεόμ και Βαλμπουενά, ενώ προβληματίζεται έντονα για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού ο Ρέαμπτσιουκ έχει φτάσει στα βιολογικά όριά του παίζοντας ακατάπαυστα.

«Περισσότερο από το να κοιτάζω τα προβλήματα επιμένω στο να κοιτάξω πώς θα αντιμετωπίσουμε τη Φράιμπουργκ για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό και χρειάζεται το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης για να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί και η Φράιμπουργκ», σχολίασε ο 39χρονος Ισπανός, δίνοντας το στίγμα της προσέγγισής του.

Ο γερμανικός σύλλογος βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα βρίσκεται στους 13 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, πίσω από την Ουνιόν Βερολίνου (14) και μπροστά από την Μπάγερν Μονάχου (12).

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό