18.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα τη σχέση του με τη Μυρσίνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Ant1

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είδαμε πως η Ελένη, με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου, προσπάθησε να βρει τρόπο να πλησιάσει τη Βασούλα, με σκοπό να την πείσει ν’ αφήσει τον άντρα της.

Η Ασημίνα έδειξε όλο και πιο έντονα τη σκληρή της πλευρά στη Δρόσω, κατηγορώντας την πως τη νύχτα του φόνου, πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά. Ο Κωνσταντής αποκάλυψε στον Δούκα, ότι προσέλαβε τον Δημητράκη ως δόλωμα για να παγιδέψει τον Κλεομένη κι εκείνος έγινε έξαλλος με το ανόητο, όπως θεωρεί, σχέδιό του.

Η Ουρανία απαίτησε από τον Κυριάκο να φύγει απ’ το σπίτι κι αυτός αναγκάστηκε να υποχωρήσει. Η Μάρθα ομολόγησε στον Κυπραίο πως νιώθει όμορφα κοντά του, αυτός όμως την απώθησε ευγενικά, ενώ την ίδια στιγμή ο Βασταρδής προσπάθησε να πείσει τη Θεοδοσία να παρατήσει τον Λάμπρο και να φύγει μαζί του.

Τι θα δούμε όμως απόψε στη σειρά του Ant1;

Ο Λάμπρος καταλαβαίνει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη Θεοδοσία και τον Βασταρδή και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο. Ο Μιλτιάδης θα αποκαλύψει στον Δούκα, τι έχει συμβεί ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Μυρσίνη στο παρελθόν και θα προκαλέσει την οργή του.

Θα καταφέρει η Μυρσίνη να τον πείσει, πως είναι ένα ψέμα του Μιλτιάδη; Η Βασούλα υπογράφει την κατάθεση που καταδικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Δούκα. Ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατέψει μέχρι τη δίκη.

Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Θα ομολογήσει ο Λιας την αλήθεια; Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να βρει μια κανονική δουλειά και να μείνει με την Ουρανία, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο, όσο φαντάζεται. Η σχέση του Κλεομένη με τον Δημητράκη φαίνεται να προχωράει, καθώς ο Κλεομένης ανοίγεται και του αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν του, ενώ ένα γράμμα για τον Νέστορα, ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό