20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Κλάτενμπεργκ αναλαμβάνει ρόλο αναλυτή διαιτησίας στην Νότιγχαμ Φόρεστ

Ειδήσεις Ελλάδα

Όντας φανερά δυσαρεστημένη από την μεταχείριση που λαμβάνει από την διαιτησία της Premier League, η Νότιγχαμ Φόρεστ προχωρά σε πρακτικές μεθόδους για την καταπολέμηση αυτού.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Telegraph», προσέλαβε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε πόστο αναλυτή διαιτησίας, με τον ίδιο να αναμένεται να αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα.

Ο λόγος φυσικά για τον επί δύο χρόνια αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, μαθαίνοντάς τον για τα καλά από την παρουσία του στο ελληνικό στερέωμα, ενώ υπήρξε από τους πρωτοκλασάτους ρέφερι στο αγγλικό ποδόσφαιρο από το 2004 έως το 2017, όταν και αποσύρθηκε «κρεμώντας» σφυρίχτρα του.

Ο ίδιος φέρεται να ήρθε και σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, παρακολουθώντας δια ζώσης το παιχνίδι της Νότιγχαμ με την Γουέστ Χαμ την προηγούμενη αγωνιστική της Premier League.

Η εν λόγω κίνηση των ανθρώπων της ομάδας, έχει ως σκοπό τη διευκόλυνση κατανόησης ορισμένων επίμαχων φάσεων και το ξεκαθάρισμα αυτών.

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως η ομάδα της Νότιγχαμ έχει υποβάλει τρεις φορές τη φετινή η σεζόν, παράπονα στην Ένωση Διαιτησίας, διαμαρτυρόμενη για αρκετές εις βάρος της αποφάσεις κατά τη διάρκεια παιχνιδιών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό