20.2 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μετά το σκάνδαλο Ρουμπιάλες, αναλαμβάνει ο Ρότσα που κατηγορείται για διαφθορά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας πανικός, επικρατεί στην ισπανική κοινότητα, ανάμεσα στην UEFA, και την Ομοσπονδία της χώρας, η οποία όπως έγινε γνωστό βρίσκεται εν μέσω κρίσης και εδώ και μερικά 24ωρα, και είναι υπό κυβερνητική παρακολούθηση. Μετά μάλιστα και το σκάνδαλο που είχε προκύψει με τον τέως, πια πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Ρουμπιάλες. Ένας νέος τεχνικός  πήρε τα ηνία και ανέλαβε την θέση του εν ονόματι Πέδρο Ρότσα, ο οποίος κατηγορείται εξίσου για διαφθορά.

Ο Λουίς Ρουμπιάλες, είχε αποχαιρετήσει την θέση του, κακήν κακώς, μετά τα όσα συνέβησαν τόσο στην απονομή, την γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ισπανίας όπου εκεί, είχε φιλήσει μια παίκτρια, χωρίς της συγκατάθεσή της (ακολουθώντας μετά δικαστήρια κλπ.). Αλλά και οι υποψίες και οι κατηγορίες που υπήρχαν σχετικά με εμπλοκή του σε σκάνδαλα και διαφθορά εντός της ομοσπονδίας.

«Ο Πέδρο Ρότσα διορίστηκε σήμερα νέος πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αφού έλαβε την υποστήριξη της πλειοψηφίας της συνέλευσης του θεσμού», έγραψε η RFEF σε δελτίο Τύπου.

Η νέα… σελίδα στον Ισπανικό χώρο ήρθε παμψηφεί μάλιστα,  με την εκλογή του νέου ισχυρού άνδρα της Ισπανίας που ακούει στο όνομα Πέδρο Ρότσα. Ο ίδιος, εκτελούσε ήδη προσωρινά καθήκοντα όσο βρισκόταν η υπόθεση Ρουμπιάλες υπό εξέλιξη, και μάλιστα με το συμβούλιο να τον ψηφίζει (περίπου 100 θετικούς ψήφους), πήρε τα ηνία της σημαντικής αυτής θέσης.

Οι δύο άντρες φέρεται ότι έχουν… αρκετά κοινά μιας και ο νέος πρόεδρος κατηγορείται εξίσου για διαφορά μαζί με τον έτερο πρώην. Αυτή η απόφαση για την Ισπανική ομοσπονδία το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο σκέψεις γεννά, σχετικά με το μέλλον της και ιδίως για την περίεργη κατάσταση την οποία βρίσκεται ήδη, με την παρακολούθηση. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό