17.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Βόλος σόκαρε τον Άρη στο «Βικελίδης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πισωγύρισμα στο πρωτάθλημα για τον Άρη, που τρεις ημέρες μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ ηττήθηκε στο ίδιο γήπεδο, το «Κλεάνθης Βικελίδης», με 2-0 από τον Βόλο και βλέπει το στόχο της πρώτης εξάδας να απομακρύνεται.

Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει πάντως και τη μορφή του αγώνα, καθώς η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε πολλές ευκαιρίες αλλά ως συνήθως όχι τον εκτελεστή-σκόρερ, ενώ οι Θεσσαλοί ήταν ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί.

Στο 4ο λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ του Μαντσίνι ο Ασλανίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά, αλλά από κοντά ο Μπράμπετς έστειλε με προβολή την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Βόλου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 37΄, όταν ξανά από στημένη φάση το πλασέ του Ασλανίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Ο τερματοφύλακας του Βόλου αντέδρασε θετικά στο 65΄ στην προσπάθεια του Μαντσίνι ενώ στο 76΄ έκανε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Καμαρά και Γκάμα.

Και αφού το γκολ δεν ερχόταν από τον Άρη, το πέτυχε ο Βόλος: στο 80΄ από ενέργεια του Φαν Βέερτ ο Σοάρες άνοιξε το σκορ στην ουσιαστικά πρώτη τελική προσπάθεια του Βόλου κι έι λεπτά αργότερα ο Μπαριέντος βρήκε τον Κορέα, που πλάσαρε τον  Σιαμπάνη για το 0-2.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό