14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στιγμή-ορόσημο για τη λειτουργία της OPAP Arena η υπογειοποίηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα εγκαίνια της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν σε πανηγυρικό κλίμα, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία της «Αγιά Σοφιάς OPAP Arena».

Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ έδωσε εορταστικό τόνο στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και με ανάρτηση στους λογαριασμούς της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινώνησε το γεγονός, συνοδεύοντας την ανάρτηση με αρκετές φωτογραφίες.

PATERAKIS DIONISIOS

Η ανάρτηση:

«Τα επίσημα εγκαίνια του έργου της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στην Νέα Φιλαδέλφεια, έγιναν σήμερα το μεσημέρι.

Το έργο παραδίδεται άμεσα προς χρήση κι αποτελεί μια στιγμή – ορόσημο στη διαδρομή προς τη λειτουργία της OPAP Arena, καθώς αποτελούσε βασικό προαπαιτούμενο για την αδειοδότηση της. Ταυτόχρονα, αποτελεί ένα έργο ζωής για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μαζί του βρέθηκαν στα εγκαίνια ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο A΄ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, όπως και αντιπροσωπεία του συνδέσμου των Παλαιμάχων μας.

Ιδιαίτερη σημασία είχε η εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ενώ έδωσαν επίσης το “παρών” ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

PATERAKIS DIONISIOS

Η Περιφέρεια Αττικής που είχε την ευθύνη για την κατασκευή του έργου, εκπροσωπήθηκε από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ενώ παρέστη, φυσικά, και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, Γαβριήλ τίμησε επίσης με την παρουσία του τη λαμπρή εκδήλωση των εγκαινίων και τέλεσε τον Αγιασμό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό