17.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

«Ονειρεύτηκα ότι με τον Τσιτσιπά κατακτούσαμε το Australian Open και μετά είχαμε μια πολύ τρυφερή στιγμή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δύο τενίστες δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο Τσιτσιπά και δεν το κρύβει. Ο λόγος την Ισπανίδα σταρ του τένις Πάουλα Μπαντόσα, η οποία σε συνέντευξη Τύπου στο Wimbledon μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα ιδιαίτερα τρυφερό όνειρο που είδε για τον φίλο της. Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μπαντόσα, η οποία βγαίνει δημοσίως με τον Τσιτσιπά από το Γαλλικό Όπεν, έπαθε κρίση γέλιου, διατηρώντας τουλάχιστον τη στάση της να μην υπεισέλθει σε βασικές λεπτομέρειες του ονείρου της.

«Ναι, λοιπόν, είχα τραυματιστεί στην Αυστραλία. Παρακολούθησα τον αγώνα του, τον τελικό. Φυσικά είχα τζετ λαγκ, επειδή ήμουν στην Ισπανία. Αποφάσισα να παρακολουθήσω αυτόν τον αγώνα», είπε σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Εκπληκτικό, γιατί ποτέ δεν ονειρεύομαι τενίστες, αλλά τον ονειρεύτηκα εκείνο το βράδυ, ότι κερδίζαμε και οι δύο το Australian Open. Τότε ήταν σαν να είχαμε μια πολύ ρομαντική στιγμή, αλλά δεν πρόκειται να το εξηγήσω. Απλά θα το αφήσω εκεί. (Γέλια)».

Η σχέση του ζευγαριού απέκτησε γρήγορα δυναμική στο Παρίσι, όταν η Μπαντόσα εθεάθη στο πλήθος στο Γαλλικό Όπεν για να παρακολουθήσει τον Έλληνα τενίστα.

Το ζευγάρι, το οποίο θα παίξει μαζί μεικτό διπλό την Παρασκευή στο Γουίμπλεντον απέναντι στους Jessica Pegula και Austin Krajicek, είναι τρελά ερωτευμένο και ο Τσιτσιπάς χαρακτήρισε πρόσφατα την Ισπανίδα καλλονή ως “αδελφή ψυχή” του.

«Νιώθω ευτυχισμένος και ικανοποιημένος», δήλωσε πρόσφατα ο Τσιτσιπάς στο Eurosport.

«Δεν έχω νιώσει ποτέ στο παρελθόν τέτοιου είδους σύνδεση με κανέναν. Δεν θέλω να ακουστώ ανατριχιαστικός ή ο,τιδήποτε άλλο, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτό αντιμετωπίζω.

Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος και χαρούμενος που αυτό ήρθε σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ και μπορώ να το κάνω με κάποιον που με καταλαβαίνει απόλυτα. Ενδιαφέρομαι πολύ για το μυαλό της περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο.

‘Φυσικά και υπάρχει έλξη, αλλά μερικές φορές είναι επίσης απλά μια αλληλεπίδραση ψυχής και το να ερωτεύεσαι το μυαλό της. Είναι πολύ σπάνιο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα».

Το ζευγάρι έχει επίσης έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram – tsitsidosa – όπου μοιράζονται χαριτωμένα στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό