21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Δεν έγινε χρήση δακρυγόνων, πρόβλημα από τα καπνογόνα» λέει η αστυνομία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η αποπνικτική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ δεν δημιουργήθηκε από τη χρήση δακρυγόνων, αλλά από τα καπνογόνα, αναφέρει η αστυνομία.

Ο πρώτος τελικός της Basket League ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση, καθώς οι παίκτες αναγκάστηκαν να σταματήσουν την προθέρμανση λόγω της δύσκολης κατάστασης.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΓΑΔΑ, το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε από τη χρήση δακρυγόνων από την πλευρά της Αστυνομίας, αλλά πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις από τα καπνογόνα που χρησιμοποίησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Η ενημέρωση της ΓΑΔΑ

«Δεν έγινε χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία έξω από το ΣΕΦ, όμως οι οπαδοί πέταξαν στους αστυνομικούς φωτοβολίδες και καπνογόνα και πιθανόν από τα καπνογόνα των οπαδών του Ολυμπιακού, οι αναθυμιάσεις ενόχλησαν τους παίκτες και έγινε αποχώρησαν για τα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και να ξεκινήσει με περίπου 20 λεπτά καθυστέρηση ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για το Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League.

Το επεισόδιο εκτός γηπέδου έγινε όταν οπαδοί που μόλις είχαν βγει από τον Ηλεκτρικό, κινήθηκαν προς την ράμπα για να εισέλθουν από τις Θύρες 6 και 7 και μόλις οι οπαδοί είδαν τις διμοιρίες των αστυνομικών άρχισαν να τους πετούν αντικείμενα, φωτοβολίδες και καπνογόνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δυνάμεις τους απώθησαν αλλά δεν έκαναν χρήση δακρυγόνων και το επεισόδιο κράτησε πολύ λίγο χρονικά, μέχρι που πέρασαν εντός του γηπέδου. Δεν υπάρχει ενημέρωση για τυχόν προσαγωγές».

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό