15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες – πόλο: Το φανταστικό γκολ του Φιλίποβιτς που έστειλε τη Σερβία στον τελικό με Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
06.08.2021 | 15:39

Serbia’s Filip Filipovic celebrates after scoring a goal against Italy during a quarterfinal round men’s water polo match at the 2020 Summer Olym, Wednesday, Aug. 4, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Mark Humphrey)
2021 MARK HUMPHREY/ASSOCIATED PRESS

Το καταπληκτικό γκολ του Φίλιπ Φιλίποβιτς δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ημιτελικού με την Ισπανία έδωσε στους Σέρβους την πρόκριση, κλειδώνοντας το ραντεβού με την Ελλάδα στον τελικό τουρνουά πόλο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το γκολ του αρχηγού της εθνικής Σερβίας και νέου παίκτη του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς, έστειλε τους “πλάβι” στον τελικό του τουρνουά πόλο ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων με αντίπαλο την Ελλάδα (Κυριακή στις 10:30).

Ο ηγέτης της σερβικής ομάδας είχε την μπάλα υπό πίεση στα 26” ωστόσο με ένα εκπληκτικό σουτ ολοκλήρωσε μία απίθανη ανατροπή απέναντι στην Ισπανία, δίνοντας τη νίκη με 9-8.

Οι Σέρβοι βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ περίπου 5 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, όμως με μία αντεπίθεση διαρκείας και αυτό το υπέροχο γκολ του Φιλίποβιτς, έφτασε στη νίκη.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

σχετικα αρθρα

Αντίπαλος της Εθνικής στον τελικό η Σερβία, νίκησε 10-9 την Ισπανία

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό