23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξέσπασμα του Αλέγκρι κατά δημοσιογράφου μετά την ισοπαλία της Γιουβέντους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και αυτό επιβεβαιώθηκε και κόντρα στη Τζένοα. Η «γηραιά κυρία» ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της με την ομάδα της Γένοβας για την 29η αγωνιστική και έφτασε τους 59 βαθμούς. Στα τελευταία 8 ματς, η Γιουβέντους έχει μόλις μία νίκη και μοιάζει… άρρωστη, παρά το γεγονός ότι διεκδικούσε το πρωτάθλημα μέχρι τις αρχές του έτους.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου, με ερώτηση σχετικά με το σύστημα 3-5-2 που χρησιμοποιεί διαρκώς, με τον πολύπειρο προπονητή να μην… κρατιέται και να του απευθύνει τον λόγο σε έντονο ύφος.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είμαστε τρίτοι στον πίνακα. Ξέρεις πώς να είσαι προπονητής; Δεν ξέρω πώς να γίνω δημοσιογράφος. Δεν ακολουθώ αυτό που λέει το κοινό, κάνω αυτό που είναι σωστό για την ομάδα. Δεν τολμώ να πω σε έναν δημοσιογράφο πώς να κάνει τη δουλειά του. Μη μου λες λοιπόν πώς να κάνω τη δική μου.

Πώς πήραμε 46 βαθμούς στις πρώτες 19 αγωνιστικές; Είναι η ίδια απάντηση. Αν μου κάνετε μια πιο έξυπνη ερώτηση, τότε θα δώσω μια πιο έξυπνη απάντηση. Είμαι προπονητής της Γιουβέντους κι έχω έναν στόχο: να πετύχω. Είμαι απογοητευμένος που τα αποτελέσματα δεν έρχονται αυτή τη στιγμή, όλοι κάνουν λάθη, αλλά εγώ κάνω επιλογές για το καλό της ομάδας.

Δεν έχω ακολουθήσει ποτέ τα “θέλω” του κόσμου. Η δουλειά σου είναι να μου κάνεις ερωτήσεις, μετά υπάρχουν αυτοί που καταλαβαίνουν κι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν. Δεν ξέρω αν αυτή η ομάδα γίνεται αδύναμη με περισσότερους επιθετικούς. Ξέρω μόνο ότι ο ρόλος μου είναι να τη φέρω στην πρώτη τετράδα και είμαστε σε καλό δρόμο.

Ίσως κάνω λάθος που δεν χρησιμοποιώ τρεις επιθετικούς, ίσως έχω δίκιο. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έκαναν τα παιδιά σήμερα κι είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για τους επόμενους εννέα αγώνες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό