20.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: Χατ τρικ ο Γουντ, πρώτο διπλό η Φόρεστ με Σάντο

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μια άκρως δυναμική αναμέτρηση ξεκίνησε η φετινή Boxing Day. Η Νότιγχαμ φόρεστ, με εκπληκτικό Κρις Γουντ να πετυχαίνει χατ τρικ, επικράτησε με σκορ 3-1 της Νιουκάστλ στο «Σεν Τζέιμς Παρκ», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League, παίρνοντας το πρώτο διπλό με τον Σάντο στον πάγκο της. 

Πρώτο ημίχρονο 

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 3ο λεπτό. Ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ επιχείρησε ένα σουτ μέσα απο την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. 

Στο 23′ ο Μουρίγιο ανέτρεψε τον Αλεξάντερ Ίσακ μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, μετά από χρήση VAR. Ο Ίσακ ευστόχησε από τα 11 βήματα και έκανε το 1-0 για τη Νιούκαστλ.

Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Κρις Γουντ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ελάνγκα έκανε την σέντρα στον αμαρκάριστο Νέο Ζηλανδό και εκείνος έφερε το ματς στα ίσα με κοντινό πλασέ. 

Δεύτερο ημίχρονο 

Με τον ίδιο τρόπο που έκλεισε το ημίχρονο ξεκίνησε το επόμενο για την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Γουντ απέφυγε τον αντίπαλο του, βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ έκανε την ανατροπή στο 53′. 

Ο Κρις Γουντ πλήγωσε την παλιά του ομάδα με τρίτο γκολ στο 60′. Ο Μουρίλο είδε την κίνηση του στον κενό χώρο, του έβγαλε μια εκπληκτική μπαλιά, με τον επιθετικό να νικά τον Ντουμπράφκα σε τετ α τετ και να πετυχαίνει χατ τρικ. 

Η γηπεδούχος πάλεψε σκληρά για να μειώσει το σκορ, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά η καλή αμυντική λειτουργία της Φόρεστ δεν της άφησε περιθώρια.

Η φιλοξενούμενη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα κενά στην άμυνα της Νιουκάστλ, σκόραρε όποτε την δόθηκε η ευκαιρία και πήρε ένα σπουδαίο διπλό και 3 άκρως σημαντικούς βαθμούς ανεβάζοντας την στην 16η θέση και στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού και την 18η Λούτον.

Τζένη Παπαδοπούλου 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό