22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ντεμπούτο για την Mercedes-AMG GT63 S E Performance 4-Door Coupe!

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάπως έτσι, με μία απλή κίνηση αλλά μήνες σκληρής δουλειάς πίσω από τις κάμερες, η Mercedes-AMG προσθέτει ένα ακόμα μέλος στην “E Performance” οικογένεια εξηλεκτρισμένων εκδόσεων επιδόσεων. Αυτή τη φορά, είναι η GT63 S E Performance 4-Door Coupe που δέχεται τις περιποιήσεις των μηχανικών αλλά και των σχεδιαστών της γερμανικής φίρμας και αν το τεράστιο όνομα δεν είναι αρκετά περιγραφικό, κάθισε για να μάθεις τι κάνει την συγκεκριμένη έκδοση της GT 4-Door Coupe να διαφέρει από τις υπόλοιπες.
Καταρχάς, υιοθετώντας και στοιχεία από την ολοκαίνουρια GT Coupe, η GT63 S E Performance 4-Door Coupe διαθέτει νέα μάσκα με διαφορετικού design γρίλια η οποία συμπληρώνεται από ένα μαύρο τμήμα που της χαρίζει επιπλέον όγκο, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με μία μεγάλη εισαγωγή αέρα κάτω από την γρίλια και δύο κάθετους, λεπτούς αεραγωγούς στις άκρες του και φυσικά, τα Multibeam LED φωτιστικά σώματα με τα χαρακτηριστικά γραφικά. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι ακόμα λιγότερες και στην πλειοψηφία τους αφορούν στην προσθήκη κάποιων επιλογών στην λίστα του βασικού εξοπλισμού.

Το… piece de resistance της GT63 S E Performance 4-Door Coupe όμως βρίσκεται κάτω από το καπό και συγκεκριμένα, στον εξηλεκτρισμένο, twin-turbo V8 που έχει αναλάβει την κίνηση. Αυτός είναι ικανός για 843 ίππους και 1.400 Nm ροπής με βασικά χαρακτηριστικά του, εκτός φυσικά από την κτηνώδη ισχύ, να είναι η άμεση απόκριση, η ταχεία και ομαλή εξέλιξη της ροπής και η βελτιωμένη κατανομή βάρους που συνδυαστικά, προσφέρουν μία “πολύ δυναμική” οδηγική εμπειρία. Το plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο συνδυάζεται με το 9-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο AMG Speedshift καθώς και το 4Matic+ σύστημα τετρακίνησης ενώ standard για την κορυφαία έκδοση της GT 4-Door Coupe είναι η ενεργή αερανάρτηση AMG Ride Control+, το κεραμικό σύστημα πέδηση και το σύστημα τετραδιεύθυνσης. Αυτά που είναι προαιρετικά και μπορούν δυνητικά να φουσκώσουν την ούτως ή άλλως υψηλή αρχική τιμή των 207.708,55 ευρώ (στη Γερμανία) είναι τα διάφορα πακέτα εξατομίκευσης και στοιχεία όπως το ειδικό γκρι χρώμα των €7.021, το ακόμα πιο premium ηχοσύστημα της Burmester “High-End 3D Surround Sound” των σχεδόν €6.000 κ.ά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό