18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νούμερο 1 θαυμάστρια του Ροντινέι η σύζυγός του

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Από τότε που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κάθισε στον πάγκο της ομάδας, μετράει 6/6 νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προφανώς το ζήτημα είναι ότι όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα, έχουν έρθει και με καλή αγωνιστική εικόνα.

Ένας από τους παίκτες που αποτελεί «πυλώνα» για τον Ολυμπιακό, είναι ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος από την πρώτη μέρα ήρθε στην ομάδα, έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Παίκτης με χαρακτηριστικά ηγέτη και τρομερή ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι, έστω και αν πρόκειται για δεξί μπακ. 

Ο ίδιος έχει έρθει στη χώρα μας με τη σύζυγό του, Νίνα Άχε και δείχνουν να απολαμβάνουν τη ζωή στην Ελλάδα. Η σύντροφός του, δείχνει με κάθε τρόπο το πόσο πολύ αγαπάει τον «Ρόντι» και φρόντισε να το δείξει με μία πολύ ιδιαίτερη κίνηση, που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε. 

Η Άχε τύπωσε μία μπλούζα με το πρόσωπο του αγαπημένου της. Μία πολύ όμορφη κίνηση, με τον Ροντινέι να ποζάρει δίπλα της και να έχει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έχουν ανεβάσει κοινή φωτογραφία στα social media ή έχουν ταξιδέψει στη χώρα μας, ανεβάζοντας πολλά stories από όμορφες προσωπικές στιγμές που βιώνουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό