17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νεκρός Μανάτος έπειτα από μαραθώνιο σεξουαλικών συνευρέσεων με τον αδελφό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η έκθεση νεκροψίας αναφέρει ότι ο Χίου πέθανε από τραύμα στο παχύ έντερο που προκλήθηκε από σεξουαλική επαφή με τον αδελφό του, τον Μπάφετ

Μια έκθεση νεκροψίας δόθηκε στη δημοσιότητα που καθορίζει την αιτία θανάτου του Χιου – ενός 38χρονου μάνατος από τη Φλόριντα που πέθανε τον Απρίλιο αφού παρουσίασε «αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα» στο ενυδρείο όπου ζούσε με τον αδερφό του

Η έκθεση νεκροψίας αναφέρει ότι ο Χίου πέθανε από τραύμα στο παχύ έντερο που προκλήθηκε από σεξουαλική επαφή με τον αδελφό του, τον Μπάφετ, ανέφερε το ABC7 WWSB-TV.

Το Mote Marine Aquarium and Laboratory εξέδωσε μια σχετική δήλωση λέγοντας: “Ο Hugh και ο Buffett παρουσίασαν φυσική, αλλά αυξημένη, συμπεριφορά ζευγαρώματος που παρατηρήθηκε και τεκμηριώθηκε σε αντίστοιχα θηλαστικά τόσο στη διαχειριζόμενη φροντίδα όσο και στην άγρια ​​φύση. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που παρατηρήθηκε τέτοια αυξημένη συμπεριφορά ζευγαρώματος μεταξύ των δύο».

Εξήγησε επίσης ότι οι δυο τους ήταν συνήθως σεξουαλικά ενεργοί μόνο δύο μήνες το χρόνο.

Το ABC7 ανέφερε ότι το USDA είπε ότι «οι εκπρόσωποι των εγκαταστάσεων, οι υπάλληλοι παρατήρησαν έντονη σεξουαλική συμπεριφο μεταξύ των δύο ενήλικων αρσενικών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του μικρότερου σε ηλικία, περίπου στις 10 το πρωί».

Λίγο μετά από αυτό, οι εργαζόμενοι συνέλεξαν δείγμα από το νεκρό ζώο και «επιβεβαίωσαν την παρουσία φρέσκου αίματος».

«Η σεξουαλική συμπεριφορά συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με περιόδους ανάπαυσης μεταξύ αλληλεπιδράσεων υψηλής έντασης και περιστασιακής διείσδυσης. Περίπου στις 5:15 μ.μ., το μεγαλύτερο αρσενικό παρατηρήθηκε να διεισδύει στο μικρότερο αρσενικό πάλι. Όταν το μεγαλύτερο αρσενικό κολύμπησε μακριά, το μικρότερο αρσενικό φάνηκε να μην ανταποκρίνεται και να μένει ακίνητο στο κάτω μέρος της πισίνας. Επιβεβαιώθηκε ότι είχε πεθάνει» καταλήγει το ρεπορτάζ.

«Οι μανάτοι δεν είναι ιδιαίτερα σχολαστικοί με το ποιος είναι το ταίρι τους. Έχουν απλά αυτή τη σεξουαλική παρόρμηση και θα εμπλακούν σε δραστηριότητα με όποιο ζώο είναι στην περιοχή», εξηγεί η Τζενέσα Γκιελτέμα, επίκουρη καθηγήτρια της Κτηνιατρικής σχολής στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας.

«Αν δεν υπάρχουν αρκετά θηλυκά τριγύρω ή υπάρχουν μόνο αρσενικά, μπορεί να εκφράσουν αυτή τη σεξουαλική συμπεριφορά σε οποιοδήποτε ζώο είναι κοντά τους», συμπληρώνει. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό