15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς προανήγγειλε την επιστροφή του στους Κινγκς (pic)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς παραμένει free agent και έστειλε μήνυμα… επιστροφής στους Σακραμέντο Κινγκς, ποστάροντας ένα σκίτσο του στα χρώματα των «Βασιλιάδων».

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς έκλεισε την περσινή σεζόν στους Κλίπερς, δίνοντας συνολικά 16 ματς με τους Καλιφορνέζους και σημειώνοντας 7.8 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε αυτό το διάστημα. Έκτοτε παραμένει free agent ενώ η περίπτωσή του ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο για την Κίνα.

Παρ’ όλα αυτά, η νέα φωτογραφία προφίλ του στο Twitter δημιούργησε σενάρια περί επιστροφής του στο Σακραμέντο για λογαριασμό των Κινγκς με τους οποίους πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Ο Κάζινς έπαιξε στους Κινγκς την περίοδο 2010-17 πριν γίνει trade στη Νέα Ορλεάνη μαζί με τον Όμρι Κάσπι.

Σε 606 αγώνες regular season με τους Κινγκς, τους Πέλικανς, τους Ουόριορς, τους Ρόκετς και τους Κλίπερς έχει σημειώσει 9.3 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μ.ό. Παρ’ όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί από δυο σοβαρούς τραυματισμούς (ρήξη αχίλλειου και ρήξη χιαστού).

#NewProfilePic pic.twitter.com/VjrtLrpdy2

— DeMarcus Cousins (@boogiecousins) September 21, 2021



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό