17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ναύπλιο: Πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Πανικός στο νοσοκομείο Ναυπλίου το απόγευμα της Δευτέρας (4/12) μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν κατά τη διάρκεια έντασης μεταξύ οικογενειών Ρομά.

Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί νωρίτερα, σήμερα, δύο άτομα που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο στην Αργολίδα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, τα επεισόδια προκλήθηκαν με πρωταγωνιστές δυο άτομα από διαφορετικές οικογένειες που έχουν προστριβές μεταξύ τους. Στο νοσοκομείο Ναυπλίου που μεταφέρθηκαν οι δύο τραυματίες, συγκεντρώθηκαν δεκάδες Ρομά.

Εκεί ξέσπασε μεγάλη ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων με αποτέλεσμα να πέσουν και πάλι πυροβολισμοί, σκορπώντας τον πανικό στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ ένας ακόμα Ρομά τραυματίστηκε ελαφρά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των σφοδρών επεισοδίων στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου, κάποιος Ρομά προσπάθησε να πατήσει με το όχημά του έναν από την αντίπαλη οικογένεια και τότε αυτός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε (στον αέρα λένε αυτόπτες μάρτυρες) προκαλώντας τρόμο σε ασθενείς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και σε κατοίκους της γύρω περιοχής που έντρομοι προσπάθησαν να καλυφθούν από τα πυρά.  

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς υπάρχουν φόβοι πως θα ξεσπάσουν νέα επεισόδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό