21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ναυτικός βρέθηκε απαγχονισμένος στην καμπίνα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε στο Πέραμα όπου άνδρες του Λιμενικού κλήθηκαν να μεταβούν σε πλοίο όπου υπήρχε νεκρός ναυτικός στην καμπίνα του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (27/3) ενημερώθηκε το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για την ύπαρξη απαγχονισμένου άνδρα, εντός της καμπίνας του, σε φορτηγό πλοίο σημαίας Μάλτας, το οποίο ελλιμενιζόταν στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος για εργασίες συντήρησης-επισκευής.

Αμέσως μετέβησαν στην περιοχή στελέχη του Λιμενικού Σώματος, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ήταν μέλος πληρώματος με ειδικότητα καθαριστή κουζίνας. Ο ναυτικός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό