22.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

O Σκαμάκα «βλέπει» κλήση στην εθνική παρά το ολονύκτιο στο… playstation

Ειδήσεις Ελλάδα

H εθνική Ιταλίας, έχει στις σκέψεις της να καλέσει στην ομάδα, τον ποδοσφαιριστή της Αταλάντα, Τζιανλούκα Σκαμάκα παρά τα όσα έκανε, παίζοντας μέχρι το πρωί playstation με αποτέλεσμα να πάει άυπνος σε έναν σημαντικό αγώνα της Ιταλίας κόντρα στην Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro γεγονός επίσης που είχε φέρει εκτός ορίων τον προπονητή της ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι. Είχε αποφασίσει μάλιστα τότε να μην τον ξανά συμπεριλάβει. Αυτό όμως, φαίνεται ότι άλλαξε, με την πιθανότητα να αγωνιστεί ξανά να είναι… ορθάνοιχτη και η πιθανότερη.

Ο επιθετικός της Αταλάντα, Τζιανλούκα Σκαμάκα, διανύει μια πολύ αξιόλογη σεζόν έχοντας σκοράρει με την ομάδα του έξι γκολ στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις, και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας.

Έτσι ο Σπαλέτι, το ξανά σκέφτηκε και η… επαναφορά του στην Εθνική είναι πιο πιθανή από ποτέ. Θυμίζουμε, όταν είχε γίνει αυτό το σκηνικό με τον Σκαμάκα, ο Σπαλέτι είχε δηλώσει τα εξής: Αν η νεωτερικότητα είναι να παίζεις Playstation μέχρι τις 4 το πρωί όταν υπάρχει αγώνας την επόμενη μέρα, τότε αυτή η νεωτερικότητα δεν είναι καλή. Οι Ιταλοί ζητούν μια σκληρή και υπεύθυνη εθνική ομάδα, συμπαγή και τολμηρή. Έρχεσαι στην εθνική ομάδα για να κερδίσεις το ευρωπαϊκό, όχι για να κερδίσεις το Call of Duty (βιντεοπαιχνίδι, σ.σ.)»

Πάντως, ο ποδοσφαιριστής της Αταλάντας είχε ρωτηθεί σχετικά ,με αυτό το γεγονός αν δηλαδή δεν είχε κληθεί στην εθνική Ιταλίας, λόγω playstation με τον ίδιο να απαντά: «Ειλικρινά, δεν ξέρω. Οι άνθρωποι μιλάνε, αλλά δεν είναι στο δωμάτιο μαζί μου το βράδυ και δεν ξέρουν τι κάνω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό