16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ενδέκατη νίκη του σε 12 αγώνες πρωταθλήματος στην Volley League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στη Βέροια και διατήρησε τις δυνάμεις του και το πλέονεκτημα στην πρώτη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη, παρότι έχασε το 1ο σετ από το μαχητικό Φίλιππο με αντεπίθεση διαρκείας και μεγάλη ισχύ σε σερβίς και επίθεση επικράτησε με 3-1 σετ και σκαρφάλωσε στους 34 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός για να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο έχει πλέον τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο «Μελίνα Μερκούρη» και το εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

Ο Φίλιππος δεν πήρε κάποιο βαθμό αλλά με την εμφάνιση που έκανε στο 1ο σετ κέρδισε εντυπώσεις και σημειωτέων αγωνίστηκε χωρίς του Μπίσετ, Φερέλ και τους Προύσαλη, Μαυροβουνιώτη.

Διαγώνιος στη θέση του Τζιουμάκα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο  έπαιξε ο Στουτζίνσκι, ακραίοι ο Γιώργος Μιχελάκης και ο Στέλιος Τζιουμάκας.

Ο Βαρβεσιώτης χρησιμοποιήθηκε κεντρικός έπειτα από το 2015 και το παμπαιδικό του Ηρακλή. Εμεινε στους 10 βαθμούς σε 12 αγώνες και στην 7η θέση της βαθμολογίας και απομένουν για την κανονική περίοδο οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι και την Κηφισιά στη Βέροια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό