18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης ονειρεύονται ισπανικό «εμφύλιο» στα ημιτελικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Champions League ετοιμάζεται να μας χαρίσει μία ακόμη «μαγική» βραδιά ποδοσφαίρου, με τους πρώτους επαναληπτικούς της προημιτελικής φάσης. Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης θέλουν να υπερασπιστούν τα υπέρ τους προβαδίσματα εις βάρος των Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ και να κλείσουν μία μονομαχία στα ημιτελικά.

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε μία τεράστια νίκη στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και νίκησε με 3-2 μέσα στο Παρίσι. Η ομάδα του Τσάβι είναι πανέτοιμη για να πάρει το εισιτήριο για τους «4», δίχως, όμως, τους Αντρέας Κρίστενσεν και Σέρτζι Ρομπέρτο στη διάθεσή του, αφού αμφότεροι συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι.

Από την άλλη μεριά, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κι αυτή προβάδισμα ενός γκολ (2-1) μετά το πρώτο ματς και ταξιδεύει στη Γερμανία ώστε να αποκλείσει τη Ντόρτμουντ. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει το know-how σε τέτοια παιχνίδια, αλλά το «δυνατό χαρτί» των Ισπανών που είναι η έδρα τους έχει… περάσει.

Υπενθυμίζεται πως οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα τεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά του Champions League για μία θέση στον τελικό του «Γουέμπλεϊ». Στην άλλη μεριά του ταμπλό, ο νικητής του Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου θα παίξει με αυτόν του Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα:(16/04, 22:00) Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν, Cosmote Sport 2HD(16/04, 22:00) Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης, Cosmote Sport 3HD

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό