22 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Βαριές τιμωρίες για τον Αταμάν και τον Παναθηναϊκό AKTOR από τη Euroleague

Ειδήσεις Ελλάδα

Με βαριά τιμωρία από την EuroLeague θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός AKTOR τα όσα έγιναν κόντρα στο παιχνίδι με την Μακάμπι, με την ΚΑΕ να έρχεται αντιμέτωπη με τις δηλώσεις της σχετικά με την ανακοίνωσή της για την διαιτησία του παιχνιδιού και τον προπονητή της ομάδας Έργκιν Αταμάν, επίσης για τα όσα είπε δημοσίως για τον αγώνα.

Η EuroLeague αποφάσισε να επιβάλλει ποινή συνολικού ύψους 65 χιλιάδων ευρώ, στους «πράσινους». Συγκεκριμένα 5 χιλιάδες ευρώ στον Τούρκο προπονητή, για την μη συμμόρφωσή του με τους κανονισμούς της Λίγκας σχετικά με τη συνεργασία με τα mdia πριν από τον δεύτερο αγώνα της σειράς. Ενώ ακόμη και το βαρύτατο πρόστιμο 30 χιλιάδων ευρώ για τις δηλώσεις του σχετικά με τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Από την άλλη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, τιμωρήθηκε επίσης με πρόστιμο 30 χιλιάδων για την ανακοίνωσή της σχετικά με τη διαιτησία της αναμέτρησης αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «όταν παίζουν με τον ιδρώτα των αθλητών, με τα συναισθήματα των εκατομμυρίων φιλάθλων του, με τα χρήματα που επενδύει, ο Παναθηναϊκός χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και πολεμάει μέχρι τέλους».

Θυμίζουμε ο αγώνας Game 1 κόντρα στην Μακάμπι, είχε «σημαδευτεί» από τα εν λόγω γεγονότα, με την ομοσπονδία, να επιβάλλει και τις σχετικές κυρώσεις, ώστε να γίνουν… μάθημα και να μην ξανά επαναληφθούν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό