23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Μηχανισμός υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί επεισόδια στις παρελάσεις»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα βέλη της κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, κατηγορώντας τον ανοιχτά για τυχόν επεισόδια εν όψει της 25ης Μαρτίου.

Με αφορμή τα όσα έχουν ειπωθεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τα οποία κάνουν λόγο για «συγκάλυψη του εγκλήματος», η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών».

Παράλληλα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως υποκινεί με κάθε τρόπο στον απόηχο όλων αυτών, το να γίνουν επεισόδια στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και να επικρατήσει «μπάχαλο». «Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου. Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό, ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.

«Παίζουν τα ρέστα τους στην δημιουργία νέων «αγανακτισμένων» και μπαχαλοποίησης. Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές. Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν. Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη», καταλήγει.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου. Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό, ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών. Παίζουν τα ρέστα τους στην δημιουργία νέων «αγανακτισμένων» και μπαχαλοποίησης. Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές. Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν. Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό