18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μηνύματα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο στη Φώφη Γεννηματά

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δηλώσεις τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και αρχηγοί κομμάτων εύχονται περαστικά στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Η νέα περιπέτεια της υγείας της Φώφης Γεννηματά δεν άφησε ασυγκίνητο τον πολιτικό κόσμο, με εκπροσώπους της κυβέρνησης και των περισσότερων κομμάτων της αντιπολίτευσης να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Εκ μέρους της κυβέρνησης ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφέρει σε γραπτή του δήλωση: «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της».

Τις ευχές του στην Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει».

Μήνυμα απέστειλε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ο γ.γ. του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη. Με εκτίμηση, Δημήτρης Κουτσούμπας».

«Απ’ όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάννης Βαρουφάκης και προσθέτει: «Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή, όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό