22.8 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Με την καλοκαιρινή προσφορά της Philips θα τελειώσεις μία και καλή με το σιδέρωμα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το δώρο-«έκπληξη» που θα κάνει το σιδέρωμα την αγαπημένη σου συνήθεια.

Μήπως το σκηνικό το οποίο συνηθίζεις να αντικρίζεις τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας στο σπίτι, επιστρέφοντας από το γραφείο, είναι μία στοίβα γεμάτη ασιδέρωτα ρούχα; Σίγουρα δεν είσαι η μόνη, αφού το σιδέρωμα είναι μία από τις πιο χρονοβόρες και συχνά απαιτητικές δουλειές του σπιτιού.

Στην εποχή της τεχνολογίας όμως, υπάρχουν λύσεις για να μετατρέψεις το σιδέρωμα σε μία εύκολη, ακόμη και απολαυστική διαδικασία. Και κάπου εδώ, έρχεται σαν «από μηχανής θεός», τα συστήματα σιδερώματος της Philips!

Αν θέλεις, λοιπόν, να μεταμορφωθείς από «βασίλισσα» της ακαταστασίας σε queen της οργάνωσης, χρειάζεται απλώς να επενδύσεις στα πιο high tech συστήματα σιδερώματος της Philips, που μάλιστα το φετινό καλοκαίρι, έχουν για εσένα ένα πολύτιμο δώρο: Μία σιδερώστρα Philips αξίας 100 ευρώ!

Το δώρο-«έκπληξη» που θα κάνει το σιδέρωμα την αγαπημένη σου συνήθεια

Αν έχεις πει ήδη το «ναι» στα συστήματα σιδερώματος της Philips, που λόγω της ισχυρής και συνεχούς παροχής ατμού απομακρύνουν ακόμα και τις επίμονες τσακίσεις, με ένα μόνο πέρασμα, τα καλύτερα νέα δεν τα έμαθες ακόμα!

Το φετινό καλοκαίρι η Philips σου προσφέρει το πιο πολύτιμο δώρο, που θα κάνει το σιδέρωμα… παιχνιδάκι! Διότι αγοράζοντας ένα σύστημα σιδερώματος της Philips, από 26 Ιουνίου μέχρι και 31 Αυγούστου (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), παίρνεις δώρο μία σιδερώστρα Philips αξίας 100 ευρώ!

Όποιος και αν είναι ο κωδικός της προσφοράς* που θα βρεις στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών που θα επιλέξεις, ένα είναι το σίγουρο: Με αυτήν την προσφορά, το εύκολο σιδέρωμα θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια!

Τα «βήματα» για να τελειώσεις μία και καλή με το σιδέρωμα

Όσο για το σύστημα σιδερώματος της Philips που θα επιλέξεις, εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, κάθε σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται τους κατάλληλους «συμμάχους» για να σιδερώνει εύκολα και γρήγορα κάθε ύφασμα: Από το πουκάμισο που ετοιμάζεται να βάλει στο meeting της επόμενης ημέρας στο γραφείο, μέχρι το φόρεμα για το Saturday night out με τις κολλητές ή τις κουρτίνες που θα φέρουν έναν καλοκαιρινό «αέρα» στο σπίτι.

https://www.instagram.com/reel/Ct8oCQgoFsI/

Tα συστήματα σιδερώματος της Philips, λοιπόν, είναι must. Γιατί αφαιρούν στη στιγμή τις τσακίσεις και παρέχουν ισχυρό ατμό, που διεισδύει βαθιά μέσα στο ύφασμα. Με τα συστήματα σιδερώματος της Philips, μάλιστα, έχεις όλα τα παραπάνω, αλλά και εντυπωσιακές τεχνολογίες για ένα ακόμα πιο εύκολο, πιο γρήγορο, έως και… απολαυστικό σιδέρωμα. Και αυτό διότι διαθέτουν την τεχνολογία OptimalTEMP, για εγγυημένα αποτελέσματα χωρίς καψίματα, που απομακρύνει με τον καλύτερο τρόπο τις τσακίσεις.

Αρκεί, λοιπόν, να εμπιστευτείς το σίδερο με γεννήτρια ατμού που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου -είτε είναι το σύστημα σιδερώματος που απομακρύνει τέλεια τις τσακίσεις χάρη στον πανίσχυρο ατμό, είτε το γρήγορο, μικρό και πρακτικό σύστημα σιδερώματος που κερδίζει για εσένα πολύτιμο χρόνο χάρη στον διπλάσιο ατμό που παράγει- και πολύ γρήγορα, όχι μόνο θα σιδερώνεις κάθε ύφασμα χωρίς να αλλάζεις θερμοκρασία και χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις, αλλά συγχρόνως θα έχεις τη δυνατότητα να φρεσκάρεις ρούχα και κουρτίνες σιδερώνοντας κάθετα, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Τόσο απλά, χάρη σε όλες αυτές τις λειτουργίες και τις τεχνολογίες των συστημάτων σιδερώματος της Philips, αλλά και με τη σιδερώστρα Philips, θα πεις «αντίο» στις ατελείωτες στοίβες με τα ρούχα. Διότι τα απογεύματα μετά το γραφείο, είναι για να τα περνάμε χαλαρώνοντας ή διασκεδάζοντας με την παρέα μας. Ας αφήσουμε λοιπόν, τα συστήματα σιδερώματος Philips να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση, εύκολα και γρήγορα.

*Οι κωδικοί της προσφοράς διαφέρουν ανάλογα με το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό