29 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Το Twitter/X αποθέωσε τη Μαρίνα Σάττι στον τελικό της Eurovision 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

«United By Music», ήταν το σύνθημα της φετινής Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι, με τον χορό της στη σκηνή της Eurovision σίγουρα ένωσε την Ευρώπη χορεύοντας.

Ενθουσίασε το κοινό στο Μάλμε της Σουηδίας η Μαρίνα Σάττι. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision έκανε δυναμική εμφάνιση με το Ζάρι της στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού.

Η αυθεντική ελληνική εμφάνιση της Σάττι

«Ώπα, Ώπα, Ώπα, αυθεντικός ελληνικός ήχος από τη Μαρίνα Σάττι που μας έκανε να χορέψουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο λογαριασμός της Eurovision στο Tik Tok.

Πρώτο trend στο ελληνικό Twitter/X η Eurovision

Εννοείται πως από το ξεκίνημα του φετινού τελικού της Eurovision, τα πληκτρολόγια πήραν «φωτιά» στο ελληνικό Twitter/X. «Μπράβο Μαρίνα», λένε όλοι οι φανς της Σάττι.

Πρώτο trend το hastag #eurovisiongr, στα πρώτα trends και το «Μπράβο Μαρίνα», #marinasatti και το καθιερωμένο «foustanela».

Η Μαρίνα Σάττι έχασε τον πατέρα της κι όλοι θυμόμαστε τα συγκινητικά της λόγια για εκείνον

Kαι το όνομα του Ζερόμ Καλούτα στα πρώτα trends και η αλήθεια είναι πως ο Ζερόμ φάνηκε πιο έτοιμος για την παρουσίαση της Eurovision σε σχέση με τον Θανάση Αλευρά, ο οποίος έκανε ακόμα και σήμερα, στον τελικό, πολλά λάθη.

https://www.instagram.com/reel/C61kx6WIeC_/«Δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν»

Νωρίτερα, η Σάττι είχε απολογηθεί για το χασμουρητό στη συνέντευξη τύπου μετά τον ημιτελικό της Πέμπτης (9/5/24).

«Δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Νομίζω όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ μέρα και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου και εάν πηγαίναμε. Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, είμαστε στον τελικό».

Αυτά ανέφερε η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για το χασμουρητό στη χτεσινή συνέντευξη τύπου. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision δεν πήρε ποινή από την EBU, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας, Joost Klein που τιμωρήθηκε για την συμπεριφορά του.

As a result of no participation from the Netherlands in the Eurovision Song Contest Grand Final the following will take effect:

All contestants keep their number in the official Running Order. There will be NO song in position number 5.

The jury results, received after Dress…

— Eurovision Song Contest (@Eurovision) May 11, 2024Ολόκληρη η δήλωση της Μαρίνας Σάττι ανέφερε:

«Γειά σας. Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει. Καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν.

Νομίζω όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ μέρα και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου και εάν πηγαίναμε.

Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη την διαδρομή, όλη την στήριξη και την αγάπη μέχρι τώρα».

Πάντως, μιλώντας στην έκτακτη εκπομπή της Eurovision στην ΕΡΤ1, η Μαρίνα ανέφερε πως ο χρόνος στη Σουηδία πέρασε πολύ γρήγορα, ενώ τόνισε πως είναι έτοιμη για την τελευταία εμφάνιση ενώ θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να συνειδητοποιήσει όσα έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα.

Η EBU ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι διερευνά ένα περιστατικό που αφορούσε τον 26χρονο τραγουδιστή.

Αρχικά η διοργανώτρια Αρχή είχε αναστείλει τη συμμετοχή της Ολλανδίας από τη γενική πρόβα για τον τελικό της Eurovision. Τελικά όμως, μετά από μπόλικο δράμα, όπως ανακοινώθηκε αποφασίστηκε ο αποκλεισμός του Joost Klein από τον διαγωνισμό.ναλυτικά η ανακοίνωση

«Ως αποτέλεσμα της μη συμμετοχής της Ολλανδίας στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, θα ισχύσουν τα εξής:

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι διατηρούν τον αριθμό τους στην επίσημη σειρά εμφάνισης. ΔΕΝ θα υπάρξει τραγούδι στη θέση 5.

Τα αποτελέσματα των κριτικών επιτροπών, τα οποία ελήφθησαν μετά τη βραδινή γενική πρόβα της Παρασκευής 10 Μαΐου, έχουν υπολογιστεί εκ νέου ώστε η Ολλανδία να μην λάβει κανέναν βαθμό.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό