15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με την ατάκα «Fight» η… σέντρα στο παιχνίδι κατοχής και το «Oh là là» στο μαγικό κοντρόλ του Σιντιμπέ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάθε στιγμή, κάθε διεκδίκηση, κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας είναι μια μικρή μάχη. Αυτό έχει περάσει ο Ματίας Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές, και εκείνοι καθημερινά φροντίζουν να επιβεβαιώνουν πως έχουν αφομοιώσει τις ιδέες του προπονητή τους.

Η σημερινή, απογευματινή, προπόνηση είχε έντονες μάχες και ιδίως πριν το μίνι δίτερμα των τριών ομάδων, όταν οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν ένα παιχνίδι κατοχής στο μισό γήπεδο όπου έπεσαν κορμιά. Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι άρχισε με τον Αλμέιδα να πετά την μπάλα στον αέρα σαν να κάνει… τζάμπολ και τους παίκτες να τρέχουν για να την προλάβουν, με την ατάκα «Fight» να ακούγεται, δείγμα του… κλίματος μάχης!

Η άλλη ατάκα που ξεχώρισε ήρθε σε μια άσκηση όπου ένα γκρουπ παικτών έκανε κίνηση στον χώρο στην πλευρά και ένα άλλο έψαχνε αυτούς με μεγάλη μπάλα που έπρεπε να περάσει πάνω από ένα εμπόδιο. Σε μια από τις μπαλιές αυτές λοιπόν, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, έκανε ένα μαγικό κατέβασμα και την έφερε μπροστά του, με τον Μπονίνι να αναφωνεί «Oh là là», δείχνοντας τον θαυμασμό του, για το κατέβασμα του Γάλλου. 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό