17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με Πόνσε η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ για την 19η αγωνιστική της Super League. H «Ένωση» θέλει να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από τον Άρη από το Κύπελλο Ελλάδας και να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ, οι Περιστεριώτες, που κυνηγάνε την είσοδο τους στην πρώτη 6άδα του βαθμολογικού πίνακα, θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το αήττητο στην έδρα τους.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα, έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές από τον αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Στάνκοβιτς θα υπερασπιστεί την εστία της «Ένωσης», με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Πήλιο στην τετράδα της άμυνας. Στον άξονα σε ρόλο αμυντικού μέσου βρίσκεται ο Γιόνσον, ενώ, μπροστά του έχει τους Πινέδα, Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς. Στην επίθεση είναι το δίδυμο Τσούμπερ και Πόνσε.

Εκτός 20άδα έμεινε ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ λόγω ενοχλήσεων, με τον Ραντόνια να παίρνει τη θέση του στον πάγκο.

Ο Σάσα Ίλιτς επέλεξε τον Τσιντώτα να καθίσει κάτω από τα δοκάρια του Ατρομήτου, με τους Τζαβέλλα, Ασεβέδο, Κιβρακίδη και Ντε Μποκ στην άμυνα. Στον άξονα βρίσκονται οι Κούντε, Κούεν και Έντερ. Στα φτερά της επίθεσης είναι οι Γιουμπιτάνα και Βαλένσια και στην κορυφή ο Βέργος. 

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Πόνσε

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Γκονθάλεθ, Κουέν, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό