20.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Με Ζίβκοβιτς βασικό ο ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, σε ένα ματς, εξαιρετικά κρίσιμο για την καμπή του πρωταθλήματος, καθώς η «ένωση» με νίκη θα είναι με το… ένα πόδι πρωταθλήτρια (19:30, Novasports Prime). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, επέλεξε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα άκρα αντί του Κίριλ Ντεσπότοφ, έπειτα από το ματς με την Κλαμπ Μπριζ για το Conference League. Οι «κιτρινόμαυροι», δεν έχουν κάνει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στα πρόσωπα της ενδεκάδας σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι Θεσσαλονικείς, θέλουν μόνο την νίκη, καθώς αν ο Ολυμπιακός επικρατήσει της Λαμίας, θα βρίσκεται μακριά από την 1η θέση και οι ελπίδες του για τον τίτλο θα «σβήσουν» και μαθηματικά. Ο Τόμας Κετζιόρα με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη θα είναι τα βασικά στόπερ του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι, έχοντας μπροστά τους τον Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος πήρε την φανέλα του βασικού και ο Σουαλιχού Μεϊτέ.  

Οι φιλοξενούμενοι της βραδιάς, θα έχουν ξανά στην βασική ενδεκάδα τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ήταν καταλυτικός στην νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ορμπελίν Πινέδα, θα ξαναχρησιμοποιηθεί από τον Ματίας Αλμέιδα στα πλάγια, ενώ στον άξονα επιλέχθηκαν οι Γενς Γιόνσον και Ντάμιαν Σιμάνσκι. 

Αναλυτικά οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κετζιόρα, Ότο, Σβαμπ, Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τάισον , Τόμας.ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Ρότα, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Πινέδα, Αραούχο, Πόνσε. 

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό