28.2 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

«Έβαλε το κεφάλι της στη χλωρίνη ενώ ήταν έγκυος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έναν ζωντανό εφιάλτη φαίνεται πως βίωνε η άτυχη 40χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/5) στο Μενίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον 50χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, με τον γυναικοκτόνο να παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Την ώρα που ο 50χρονος γυναικοκτόνος παραμένει αμετανόητος και δηλώνει πως τη σκότωσε γιατί το θύμα «του έτρωγε τα λεφτά» και είχε σχέση με άλλον άνδρα, νέες σοκαριστικές μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που σημειώνονταν.

Χαρακτηριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε η δικηγόρος της οικογένειας, Βούλα Δημητριάδου, στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Εγώ δεν το έχω ξανακούσει αυτό σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, αλλά χθες έμαθα από τους συγγενείς της 40χρονης ότι για να την τιμωρήσει της έβαζε το κεφάλι μέσα στον ασβέστη, που είναι ιδιαίτερα καυστικός», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι έβριζε και την κόρη του, την οποία αποκαλούσε «που…α».

Από την πλευρά της, η νύφη της 40χρονης αποκάλυψε κι άλλες ενέργειες του αμετανόητου γυναικοκτόνου, αποκαλύπτοντας ότι όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, την ώρα που καθάριζε πήγε από πίσω της, την άρπαξε από το κεφάλι και της το έβαλε μέσα σε έναν κουβά που περιείχε χλωρίνη…

«Είχε απειλήσει όλη μας την οικογένεια»

Στην εκπομπή μίλησε κι ο αδερφός της 40χρονης, ο οποίος ανέφερε ότι ο 50χρονος απειλούσε όλη την οικογένεια, με αποτέλεσμα να τρέχουν συνέχεια στις Αρχές.

«Κάθε εβδομάδα ήμασταν στην Αστυνομία. Τον κρατούσαν μία ημέρα, την επόμενη τον βγάζανε. Εμείς το ζούμε αυτό συνέχεια. Του έκανε μήνυση του αδερφού μου. Και την ανιψιά μου έχει απειλήσει, και τον αδερφό μου, και εμένα, όλη την οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπογράφει για να πάει το παιδί στην κηδεία»

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στην ίδια εκπομπή, ο 50χρονος γυναικοκτόνος δεν υπογράφει για να ταξιδέψει ο γιος του στην Αλβανία και να δώσει το «παρών» στην κηδεία της μητέρας του.

Όπως είπε στην εκπομπή ο αδελφός της 40χρονης, ζήτησαν ένα έγγραφο από τον εισαγγελέα ώστε να μπορέσει το ανήλικο αγόρι να περάσει τα σύνορα και να ταξιδέψει για να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τη μητέρα του, όμως η Εισαγγελία απέρριψε το αίτημά του.

«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Ζήτησα ένα έγγραφο για να μπορέσει το παιδί της αδελφής μου να ταξιδέψει στην Αλβανία για την κηδεία της μητέρας του. Μου είπαν “δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο”. Τι θα το κάνουμε αυτό το παιδί που είναι ανήλικο; Θα το αφήσουμε μόνο του; Ποιος θα το φροντίσει; Ποιος θα το ταΐσει;», είπε ο αδελφός του θύματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό