18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με ετήσιες συνδρομές σε επιλεγμένες χώρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μειωμένες τιμές θα μπορούν πλέον να αποκτήσουν ετήσιες συνδρομές για το Youtube Premium και Music όσοι κατοικούν σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Βραζιλία, Ρωσία, Τουρκία, Γερμανία, Ταϊλάνδη, Ινδία και Ιαπωνία. Η προσφορά περιορίζεται στις προαναφερθείσες χώρες και ισχύει με ειδική προσφορά έως το τέλος της εβδομάδας – 23 Ιανουαρίου.

Οι κάτοικοι των ΗΠΑ θα κληθούν να πληρώσουν 107,99 $ για το νέο ετήσιο πρόγραμμα YouTube Premium, ενώ για το YouTube Music 89,99 $. Μετά τις 23 Ιανουαρίου. οι τιμές θα φτάσουν τα 119,99 $ για το Premium και τα 99,99 $ για τη μουσική.

Για να κάνουμε μια σύγκριση τιμών, το τυπικό μηνιαίο πρόγραμμα YouTube Premium κοστίζει 11,99 $/μήνα ή 143,88 $ για το έτος, ενώ το Music είναι στα 9,99 $/μήνα ή 119,99 $ για ολόκληρο το έτος.

Επομένως, με την προσφορά αυτή εξοικονομούν 35,88 $ στην ετήσια συνδρομή Premium και 29,89 $ στη YouTube. Music Οι προσφορές είναι διαθέσιμες τόσο για νέους όσο και για τρέχοντες χρήστες και δεν υπάρχει επιλογή κοινής χρήσης οικογένειας μέχρι τώρα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό