18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΜακΛέμορ: «Δεν είμαι βιαστής – Η αλήθεια θα λάμψει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ και νυν της Μπρεογάν, Μπεν ΜακΛέμορ προέβη σε δηλώσεις μετά τις κατηγορίες εις βάρος του για βιασμό και άλλα σεξουαλικά αδικήματα. Τόνισε πως δεν έχει την παραμικρή σχέση, δεν είναι βιαστής και δεν θα έκανε ποτέ τίποτα αν δε το επιθυμούσε κάποια γυναίκα. Ο πρώην NBAερ συνελήφθη προ ημερών στο Όρεγκον, όπου βρισκόταν με άδεια από την Ισπανική ομάδα για προσωπικούς λόγους, εκεί εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη. Μάλιστα ο Αμερικάνος πλήρωσε και την σχετική εγγύηση η οποία ήταν της τάξεως των 50.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ημέρα της δίκης του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν κατηγορούμαι πως χρησιμοποίησα βία για να βιάσω κάποιον άνθρωπο. Κατηγορούμαι ότι ενεπλάκην σε σεξουαλική δραστηριότητα με κάποια η οποία ισχυρίζεται πως δεν υπήρχε συναίνεση. Δεν βίασα αυτή τη γυναίκα, δεν την κακοποίησα σεξουαλικά. Ποτέ δεν θα σε σεξουαλική πράξη αν αντιλαμβανόμουν ότι μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για μένα και δεν το δείχνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 31χρονος άσος.

«Οι δικηγόροι μου κι εγώ συνεργαζόμαστε με τις αρχές για τις έρευνες. Ανταποκρίθηκα σε ό,τι μου ζήτησαν, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η αλήθεια θα λάμψει. Είμαι βέβαιος πως θα καθαρίσει το όνομά μου. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Εκτιμώ όλους όσους την εξέφρασαν και είμαι πεπεισμένος πως η υπόθεση θα καταλήξει όπως πρέπει», πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό