16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μίτσελ: «Δεν είχαμε ευστοχία – Οι εξηγήσεις των κανονισμών μας στερούν όσα δικαιούμαστε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στην αστοχία των παικτών του και στις εξηγήσεις των κανονισμών, οφείλεται η ισοπαλία σύμφωνα με τον Μίτσελ.

Παράπονα απ’ τη διαιτησία, εκφράζοντάς τα κόσμια, από τον Μίτσελ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι, μίλησε για την εξήγηση των κανονισμών που στερεί απ’ την ομάδα του όσα δικαιούνται. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αστοχία των παικτών του στις ευκαιρίες που είχαν.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

«Έχουμε παίξει πολύ καλά αλλά δεν είχαμε ευστοχία. Επίσης όταν καταφέραμε να σκοράρουμε βρίσκεται πάντα κάποια συγκυρία. Στο φετινό πρωτάθλημα πάντα οι εξηγήσεις των κανονισμών μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε. Όπως εγινε και στο πρωτο ματς κάναμε ότι καλυτερο μπορούσε αλλά μας έλειπε η επιτυχία στο τελείωμα για να τα καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι πως αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά πάντα οι συγκυρίες είναι εναντίον μας.

Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να δώσω ευθύνη σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Παίξαμε σαν μία μεγάλη ομάδα αλλά δεν σκοράραμε. Κάναμε αυτό ακριβώς που είχαμε σχεδιάσει και με το παραπάνω και για αυτό δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον παίκτη μας.

Σίγουρα όταν παίζεις όπως απόψε δείχνεις πως είσαι στο δρόμο, οπότε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό