24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Λύση… αλά Μίλαν ψάχνει η Γιουβέντους για Ιγκουαΐν και Ραμπιό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γιουβέντους ψάχνει στο… Μιλάνο για ιδέες, αναφορικά με τους εσχάτως αφιχθέντες στο Τορίνο ποδοσφαιριστές της Αντριάν Ραμπιό και Γκονζάλο Ιγκουαΐν, που βρίσκονται τώρα σε καραντίνα.

Η Μίλαν επιτάχυνε την περίοδο καραντίνας για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στην Ιταλία μετά από δύο μήνες παραμονής στη Σουηδία, λόγω του lockdown.

Χάρη σε ένα διπλό αρνητικό τεστ που υποβλήθηκε, ο «Ίμπρα» έλαβε εξαίρεση από την εταιρεία προστασίας υγείας της Λομβαρδίας κι έκλεισε την καραντίνα μετά από μόλις τέσσερις ημέρες.

Η εφημερίδα Tuttosport ισχυρίζεται ότι η «Βέκια Σινιόρα» εμπνεύστηκε να χρησιμοποιήσει μια παρόμοια προσέγγιση και να επαναλάβει τη διαδικασία με τους παίκτες της, μελετώντας τις δυνατότητες επαναχρησιμοποίησης της φόρμουλας στο Πιεμόντε.

Μέχρι στιγμής, όλοι οι αλλοδαποί παίκτες της που επέστρεψαν, ξεκινώντας από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχουν απομονωθεί για δύο εβδομάδες, αλλά ο Ραμπιό και ο Ιγκουαΐν θα μπορούσαν να ξεφύγουν με τον ίδιο τρόπο, όπως ο Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν.

Ο Γάλλος και ο Αργεντινός είναι οι δύο τελευταίοι παίκτες της πρωταθλήτριας Ιταλίας που έφτασαν στο Τορίνο και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «μπιανκονέρι» θα προσπαθήσουν να επιταχύνουν τη διαδικασία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό