18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σαν να παίζουμε με τη Γιουβέντους ή την Ατλέτικο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Μίτσελ από τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα της ομάδας του με την Καραμπάγκ (6/10, 22:0), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ουσιαστικά, για τον Ολυμπιακό είναι η προσπάθεια εκκίνησης στην παρούσα φάση, αφού οι πρώτοι δύο αγώνες του συνοδεύτηκαν από ισάριθμες ήττες, με αντιπάλους τις Ναντ (1-2) και Φράιμπουργκ (0-3). 

«Τα προβλήματά μας δεν σταματάνε με τη νίκη και το καλό ματς που κάναμε με τον Ατρόμητο. Σίγουρα πιστεύουμε ότι έγινε το πρώτο βήμα, θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι έγιναν όλα, πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε», είπε ο Ισπανός τεχνικός του πρωταθλητή.

«Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα είναι διαθέσιμοι. Όλοι έχουν επανέλθει από τους τραυματισμούς τους. Θα το επιβεβαιώσουμε μετά την προπόνηση», συνέχισε.

Και πρόσθεσε: «Αύριο θα είναι σαν να παίζουμε με τη Γιουβέντους ή την Ατλέτικο. Θα είναι μία ευρωπαϊκή βραδιά, όπως παίζαμε με αυτές τις ομάδες. Δεύτερον υπάρχει σεβασμός για τον οποιονδήποτε αντίπαλο, η Καραμπάγκ είναι μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και έχει προπονητή με πρεστίζ και εμπειρία στην Ευρώπη».

Όσο για τη δήλωση του Χουάνγκ όταν γύρισε από την Εθνική της Ν. Κορέας, ότι είδε τους συμπαίκτες του να χαμογελάνε και το κλίμα να είναι καλύτερο;

«Είμαι χαρούμενος που εισέπραξα κάτι τέτοιο. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές γιατί αυτοί φέρνουν τα χαμόγελα. Αυτή την στιγμή οι παίκτες πρέπει να δείξουν για τι είναι ικανοί και για τι είναι εδώ».

Όσο για το αν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα; «Ναι, έχω αποφασίσει. Ο Ματιέ θα μπορούσε αύριο να γιορτάσει τα 700 παιχνίδια του. Μπορούμε να παίξουμε με 16 παίκτες. Κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν πρωταγωνιστής στον προηγούμενο αγώνα μας. Αλλά μπήκε και ήταν φανταστικός».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό