17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Λευκή» ισοπαλία στο Άνφιλντ, μόνη κερδισμένη η Άρσεναλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 17η αγωνιστική της Premier League, με αποτέλεσμα να υποχωρεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να μένει μόνη της στην κορυφή η Άρσεναλ.

Οι «ρεντς» μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, με την πρώτη τους καλή ευκαιρία να έρχεται στο 16ο λεπτό. Ο Σαλάχ έκανε το σουτ, αλλά ο Ονάνα απέκρουσε και έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ. Μέχρι την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τα ηνία του ματς, να κρατάνε περισσότερο τη μπάλα και να δημιουργούν φάσεις, ενώ, μάλιστα, κέρδισαν 9 κόρνερ στο πρώτο μέρος.

Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε… τα πάντα και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Ο Άγγλος ήταν εκείνος που απείλησε σοβαρά την εστία του Ονάνα στο 47′ κα στο 66′, αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου κίπερ. Η Λίβερπουλ άσκησε έντονη πίεση στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «Κόκκινους Διαβόλους», από τη μεριά τους, να δημιουργούν λίγες μόλις ευκαιρίες.

Στο 85′, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Σο, χωρίς όμως να δοθεί παράβαση. Η Γιουνάιτεντ έμεινε με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Νταλότ αντίκρυσε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα για διαμαρτυρία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Σόμποσλαϊ (61′ Γκόμεζ), Έντο, Χράφενμπερχ (61′ Χάκπο), Σαλάχ, Νούνιες (78′ Έλιοτ), Ντίας (78′ Τζόουνς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Βαράν, Έβανς, Σο, Μέινου (82′ Μετζμπρί), Μακτόμινεϊ, Άμπραμπατ, Άντονι (82′ Πελίστρι), Χόιλουντ, Γκαρνάτσο (71′ Ράσφορντ)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό