17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν δέχεται γκολ εκτός έδρας ούτε για αστείο η Άρσεναλ που έγραψε ιστορικό ρεκόρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League καλά κρατεί, μιας και τρεις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο. Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θέλουν να τερματίσουν στην κορυφή και οι τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από «καυτές».

Οι Λονδρέζοι, αντιμετώπισαν εκτός έδρας τη Γουλβς για την 34η αγωνιστική. Για ένα ακόμη ματς, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ήταν άρτια στημένη αμυντικά. Οι «λύκοι» κάνανε μόλις μία καλή ευκαιρία μπροστά από την εστία του Ράγια, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά στο πρώτο ημίχρονο σουτ του Γκόμες. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, κράτησε ξανά την εστία του ανέπαφη και χάρις τα γκολ των Τροσάρ και Έντεγκαρντ, η Άρσεναλ επέστρεψε στα τρίποντα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα.

Ο Ράγια που επάξια έχει κερδίσει τη φανέλα του βασικού πορτιέρο, κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία στους Λονδρέζους, μαζί με τη βοήθεια της άμυνας βέβαια. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Άρσεναλ κατάφερε να κρατήσει για έξι διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια το μηδέν παθητικό.

Τα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της Άρσεναλ:Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 0-6Μπέρνλι – Άρσεναλ 0-5Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-6Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 0-0Μπράιτον – Άρσεναλ 0-3Γουλβς – Άρσεναλ 0-2

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό