23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1: «Στοπ» στο αήττητο σερί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λας Πάλμας υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη 12η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ένα πολύ μεγάλο τρίποντο με 2-1, χάρις στα γκολ των Κίριαν και Ραμίρες.

Μία νίκη που τη στέλνει στην 7η θέση με 17 βαθμούς, ενώ οι Μαδριλένοι έχασαν ευκαιρία έστω και προσωρινά να πατήσουν κορυφή.

Πρώτο ημίχρονο

Ο ρυθμός του παιχνιδιού, κάθε άλλο παρά γρήγορος ήταν στην αρχή. Οι δύο ομάδες, δεν είχαν ανοιχτεί με σκοπό να βρουν κάποιο γκολ νωρίς.

Η πρώτη καλή φάση ήταν με τον Ρικέλμε στο 23′ όμως ο Βάγιες απέκρουσε υπέροχα και έσωσε την εστία της Λας Πάλμας. Έκτοτε κάπως ανέβηκε ο ρυθμός, με τις δύο ομάδες να φτάσουν αρκετές φορές κοντά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δίχως να δημιουργήσουν μεγάλη ευκαιρία.

Δεύτερο ημίχρονο

Μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Λας Πάλμας, ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, χάρις τον Κίριαν.

Οι γηπεδούχοι, έδειχναν ικανοί να κρατήσουν αυτό το προβάδισμα, μιας και η Ατλέτικο δεν έβρισκε χώρους στο γήπεδο. Η Λας Πάλμας όχι μόνο είχε τον έλεγχο, αλλά βρήκε και ένα δεύτερο γκολ με τον Ραμίρεζ στο 75′.

Η Ατλέτικο μείωσε σε 2-1 οχτώ λεπτά αργότερα με τον Μοράτα, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και ας είχε αργότερα δοκάρι με τον Ισπανό.

Μία πολύ μεγάλη νίκη για τη Λας Πάλμας, η οποία έφτασε τους 17 βαθμούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό