20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βίντεο της αστυνομίας του Λας Βέγκας δείχνει προσγείωση UFO σε αυλή σπιτιού

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα βίντεο που κοινοποίησε η Αστυνομία του Λας Βέγκας και στο οποίο απεικονίζεται ένα UFO να προσγειώνεται στην αυλή ενός σπιτιού, σε μια βραδιά που το τοπικό τμήμα δέχθηκε αρκετά τηλεφωνήματα για… περίεργα συμβάντα. 

Συγκεκριμένα, το Μητροπολιτικό Τμήμα της Αστυνομίας του Λας Βέγκας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που προέρχεται από κάμερές του και στο οποίο μία πράσινη μπάλα φωτός φαίνεται να διανύει μια πορεία στον ουρανό πριν καταλήξει στο έδαφος, με τη λάμψη του να γίνεται αντιληπτή μέχρι την Καλιφόρνια και τη Γιούτα. Σε λιγότερο από 40 λεπτά από την ώρα της προσγείωσης, το 911 φέρεται να δέχθηκε κλήση από άνδρα που κατοικεί περίπου 80 μίλια μακριά, ο οποίος ανέφερε… στενές επαφές τρίτου τύπου.

Στο τηλεφώνημα, που μεταδόθηκε από το «8 News», ο άνδρας ακούγεται να λέει ότι δύο άγνωστες οντότητες εμφανίστηκαν στην αυλή του σπιτιού του. «Υπάρχει μια φιγούρα 2,5 μέτρων, έχει μεγάλα μάτια και μας κοιτάζει. Είναι ακόμα εκεί. Στην αυλή μου. Ορκίζομαι στον Θεό, αυτό δεν είναι αστείο. Είναι πραγματικό και είμαστε τρομοκρατημένοι. Μοιάζει με εξωγήινο, έχει μεγάλα μάτια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και μεγάλο στόμα. Είναι λαμπερά μάτια και δεν είναι άνθρωπος. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι άνθρωπος», ακούγεται να λέει ο άνδρας στο τηλέφωνο.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία δεν αντιμετώπισε το περιστατικό ως φάρσα και πραγματοποίησε εκτεταμένες έρευνες μετά την κλήση, ωστόσο δεν προέκυψαν στοιχεία. Μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές τοποθέτησαν κάμερες στην αυλή του συγκεκριμένου σπιτιού, σε μια προσπάθεια να καταγράψουν κάποια άλλη ασυνήθιστη δραστηριότητα, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο. 

Σύμφωνα με τον αξιωματικό πλανητικής άμυνας της NASA πάντως, Λίντλεϊ Τζόνσον: «Το UFO που εντοπίστηκε, είναι πιθανότερο να ήταν ένας φωτεινός μετεωρίτης, παρά ένα σκάφος εξωγήινων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό