18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Κόλλησε» στο μηδέν η Ελλάδα με την Λιθουανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Εθνική Ελλάδος σε φιλικό παιχνίδι με την Λιθουανία που έγινε στην Opap Arena. To σύνολο του Γκουστάβο Πογιέτ δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ, πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο αλλά πλήρωσε την αστοχία της και την εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Ζούμπας που ήταν ο mvp του παιχνιδιού.

H Eλλάδα ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας αλλά όχι και τις πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στην Opap Arena. Στο 7′ το σουτ του Μανώλη Σιώπη πέρασε άουτ ενώ η κλασσική φάση ήρθε στο 32′ όταν ο Μασούρας μετά από υπέροχη μπαλιά του Φορτούνη, βγήκε τετ-α-τετ με τον Ζούμπας να διώχνει σωτήρια για την Λιθουανία.

Οι φιλοξενούμενοι με καλή οργάνωση πίσω από την μπάλα δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και κράτησαν το μηδέν, καθώς και στο 44′ ο Ζούμπας έκανε μια τρομερή επέμβαση στη κεφαλιά του Μαυροπάνου ενώ στη τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Παυλίδης σούταρε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα συνέχισε να πιέζει αλλά ο Ζούμπας στο 50′ έκανε ακόμη μια σπουδαία επέμβαση, αυτή την φορά σε ενέργεια του Μπακασέτα. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στη πολιορκία με ένα σουτ του Νοβίκοβας στο 64′ που έδιωξε ο Βλαχοδήμος.

Όσο περνούσε η ώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ασκούσε μεγαλύτερη πίεση και στο 83′ ο Καζουκολόβας έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Γιαννούλη, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

Παρά την πίεση, η Ελλάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό