17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κρυμμένη 15 λεπτά σε καταφύγιο η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Ανναλένα Μπέρμποκ αναγκάστηκε να περάσει περίπου ένα τέταρτο της ώρας σε καταφύγιο κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Οδησσό λόγω προειδοποίησης αεροπορικής επιδρομής, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Zeit.

Νωρίτερα, το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών έφτασε για επίσκεψη στην Οδησσό, η οποία κρατήθηκε μυστική για λόγους ασφαλείας. «Η Ανναλένα Μπέρμποκ, κατά την επίσκεψή της στην Ουκρανία στην Οδησσό, αναγκάστηκε να επισκεφθεί για λίγο ένα καταφύγιο μετά από σήμα αεροπορικής επιδρομής», γράφει το δημοσίευμα, επικαλούμενο δημοσιογράφο που τη συνόδευε.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, μετά από περίπου ένα τέταρτο η υπουργός έφυγε από το καταφύγιο.

Το γερμανικό περιοδικό Spiegel αναφέρει ότι η Μπέρμποκ, μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, Ντμίτρι Κουλέμπα , επισκέφθηκαν το λιμάνι της πόλης και μετά ενημερώθηκαν για την «κατάσταση ασφαλείας στη Μαύρη Θάλασσα».

Σύμφωνα με τον διαδικτυακό χάρτη του Υπουργείου Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Ουκρανίας, στις 24 Φεβρουαρίου στις 22:48 ώρα Μόσχας στις 22:48 ώρα Μόσχας ανακοινώθηκε συναγερμός αεροπορικής επιδρομής στην περιοχή της Οδησσού· μετά από 18 λεπτά ο συναγερμός ακυρώθηκε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό