29.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Κρυμμένα στην οροφή Ι.Χ. 32,5 κιλά χασίς (βίντεο)

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρεις αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο άνδρες και μία γυναίκα, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ροδόπης, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της διακίνησης  ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση εγκληματικού κυκλώματος το οποίο μεταφέρει ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία μέσω Ελλάδας στην Τουρκία, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Στη διάρκειά της, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο τρίτος δράστης οδηγώντας άλλο Ι.Χ.Ε. όχημα λειτουργούσε ως προπομπός, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ναρκωτικών «Laika» της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην οροφή του αυτοκινήτου 44 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 32 κιλών και 50 γραμμαρίων.

ΕΛ.ΑΣ.

Κατασχέθηκε η ακατέργαστη κάνναβης, τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό