26.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Και ναι έχω παίξει σε βίντεο των Coldplay…

Ειδήσεις Ελλάδα

Amazing Day ήταν σίγουρα γιατί πρωταγωνιστήσαμε στο βίντεο clip των Coldplay !!!! Ναι το έχω κάνει και αυτό .. 

Στις 19 Νοεμβρίου του 2016 έγινε ένας διαγωνισμός, A global short film project των Coldplay για το τραγούδι τους το Amazing day.

Εκεί συμμετείχαν 11.050 βίντεο ανάμεσα σε αυτά και το δικό μας. Ο σκοπός του διαγωνισμού ήταν να κάνεις hashtag #ColdplayAmazingDay να κάνεις tag το location σου και να ανεβάσεις ένα βιντεάκι με τους κολλητούς σου από μια μοναδική, ταλαντούχα εμπειρία.

Δεν υπήρχε καλύτερο για εμάς μιας και οι Coldplay είναι από τα λατρεμένα μας συγκροτήματα. Για εμένα προσωπικά από το 2005 όταν τους είδα live στο Live 8 στο Λονδίνο να τραγουδάνε και ήμουν σούπερ τυχερή γιατί τους είχα μπροστά μου στο ένα μέτρο έχοντας Vip Platinum Tickets και ναι ήταν η συναυλία της ζωής μου έχοντας δει όλους τους αγαπημένους μου τραγουδιστές και ινδάλματα σε μια μέρα όλους μαζί από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τα ξημερώματα, εμπειρία ζωής το λες.

Ξανά πίσω στο κλιπάκι μας.. Ακούγαμε ασταμάτητα Coldplay όλο το καλοκαίρι κάναμε Sun gazing με την Μιράντα, τον Ραφίκ, την Μάντα, την Αννίτα και την Dragana και αφουγκράζαμε την ενέργεια του Ήλιου μέχρι που η Αννίτα Ναθαναήλ (Σπίλμπεργκ κανονικότατα) είχε την ιδέα καθώς απολαμβάναμε την ενέργεια του ήλιου να τραβήξει σε slow motion όλους μας να πηδάμε μέσα στην πισίνα έχοντας για θέα το ηλιοβασίλεμα.

Και κάπως έτσι έγινε, δείτε και το βιντεάκι μας ολόκληρο μέχρι το τέλος που ξεχυλίζει το νερό.

Με αυτά και με αυτά σε χρόνο ντε τε η Αννίτα έκανε το βιντεάκι και πρότεινα να βάλουμε το τραγούδι μου που εδώ και χρόνια αν με παρακολουθείτε στο www.instagram.com/majenco ανά καιρούς όταν το πετυχαίνω στο ραδιόφωνο τραβάω βίντεο όπου και αν είμαι και το ποστάρω και δεν είναι άλλο από το Call it Magic των Coldplay, το οποίο έχει διπλή σημασία για εμένα και για το συγκεκριμένο βίντεο ταίριαζε απόλυτα.

Και έτσι η θεά του irepair έφτιαξε το ΑΠΟΛΥΤΟ βίντεο και το έχει γενικά !!!

Και έρχεται η μέρα που βλέπουμε τον διαγωνισμό στο instagram και χωρίς δεύτερη κουβέντα το έστειλα και εγώ. Ήμουν 100% σίγουρη πως θα το διάλεγαν το είχα προαίσθημα εκτός του ότι πραγματικά είναι πολύ όμορφο βίντεο αλλά και 19 Νοεμβρίου θα ήταν τα γενέθλια της Γιαγιάκας μου που δεν είναι πια μαζί μας.

Και κάπως έτσι πρώτα τα είδε η Μάντα ότι το δεχθήκανε και πως βάλανε και @Majenco στα Credits και ήμασταν όλοι σούπερ excited.

Αν είχα τσεκάρει και τα Email μου νωρίτερα θα είχα δει και το επίσημο email από την Parlaphone Records που ανέφερε:

«Thanks for entering your submission for Coldplay’s Amazing Day short film project. We’re pleased to let you know that your upload has been selected from thousands of submissions to feature in the final film. Congratulations», στέλνοντάς μου το λινκ. Μπορεί να κρατάει στο επίσημο κλιπ τους ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά WE MADE IT ON THE COLDPLAY AMAZING DAY film project and that kinda made our DAY AMAZING !!!

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

www.tiktok.com/@majenco



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό