17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κινηματογραφική διακομιδή βρέφους στο νοσοκομείο από την ΕΛΑΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα συγκλονιστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας με την έκτακτη διακομιδή ενός βρέφους μόλις 20 μηνών στην Πάτρα το οποίο χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο, με τη βοήθεια της αστυνομίας λόγω της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το tempo24.news, οι γονείς του μικρού κοριτσιού κάλεσαν έντρομοι την Άμεση Δράση και παρακάλεσαν να μεταβούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς η υγεία της κόρης τους είχε επιδεινωθεί ραγδαία.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ένα περιπολικό της ΕΛΑΣ συνοδευόμενο από μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έφθασαν στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων της Πάτρας και εντόπισαν το 20 μηνών κοριτσάκι μέσα στο σπίτι σε ημιλυπόθυμη κατάσταση.

Παρά το γεγονός ότι είχε κληθεί ασθενοφόρο, οι αστυνομικοί έκριναν ότι η κατάσταση ήταν αρκετά κρίσιμη για να αναμένουν την έλευσή του. Για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, σε κλάσματα δευτερολέπτου πήραν την απόφαση και έβαλαν το παιδί στο περιπολικό και με τους μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ να προπορεύονται έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι οι δρόμοι θα παραμείνουν ανοιχτοί με σκοπό να φτάσουν σε έγκαιρο χρόνο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο.

Εκεί, οι γιατροί είχαν ειδοποιηθεί από τις αρχές και δέχτηκαν το βρέφος στα επείγοντα όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό