16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Καταγγελία εις βάρος 47χρονου ότι ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου μετά τη σύλληψης ενός 47χρονου ο οποίος κατηγορείται για «κατάχρηση ανηλίκων » και συγκεκριμένα σε βάρος της μόλις 6 ετών κόρης του. Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3) από αστυνομικούς του Τ.Α. Ζακύνθου, μετά από καταγγελία της συζύγου του και μητέρα του ανήλικου  παιδιού.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 47χρονης γυναίκας στις Αρχές, το τελευταίο τρίμηνο ο σύζυγος της φέρεται πως μεταμεσονύκτιες ώρες πήγαινε στο δωμάτιο της 6χρονης κόρης του και –εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η σύζυγος του κοιμόταν- προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις εναντίον του παιδιού. Πιο αναλυτικά, στην καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού και συζύγου του φερόμενου ως δράστη, γίνεται λόγος για θωπείες σε βάρος της 6χρονης και αυνανισμό του 47χρονου.

Η γυναίκα αντιλήφθηκε πριν από περίπου 10 ημέρες ότι κάτι «περίεργο» συμβαίνει τα βράδια, μίλησε με την κόρη τους και αυτή της περιέγραψε τι έκανε ο μπαμπάς της. Η 47χρονο τον έδιωξε από το σπίτι και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ., ενώ το παιδί θα εξεταστεί παρουσία ειδικού ψυχολόγου και θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό